Despre noi

Noi, Amanet Masini, suntem o instituție financiară nebancară. Scopul nostru la Amanet Auto este acela de a răspunde nevoilor clienților noștri prin servicii de creditare cu garantie auto. La Amanet Auto noi constituim o echipă tanara având 10 ani în domeniu și întotdeauna în sprijinul clientului pe toată durata contractului. Încercăm să venim în ajutorul clienților noștrii cu un credit auto cât mai rapid și simplu. Creditul solicitat la Amanet Auto se poate primi în maxim 15 minute dacă toate actele sunt în regulă.
  Avantaje
  La Amanet Auto va asiguram intimitatea in desfasurarea activitatilor de semnare a contractului pentru parcare a autoturismului, oferind garantia confidentialitatii chiar si dupa incheierea contractului de amanet auto.
  Dezvoltare
  Intretinerea autoturismului
  Amanet Auto ofera la cerere acoperirea cu prelata, incarcarea acumulatorului la intervale regulate, etc. Alte eventuale avantaje se discuta in momentul incheierii contractului de imprumut.
  Alte servicii

  Descrierea activitatii

  Amanet Auto este una dintre printre putinele afaceri de amanet masini care ofera numeroase facilitati in privinta masinilor aduse drept garantie pentru obtinerea unui credit. La Amanet Auto aveti siguranta sporita prin paza umana, monitorizare video non-stop precum si posibilitatea verificarii starii masinii in orice moment de catre proprietar si a vizionarii autoturismului de potentialii cumparatori insotiti de proprietar.